Giv lækre produkter fra H2OFagerholt i barselsgave

Flot barselsgave
Giv lækre produkter fra H2OFagerholt i barselsgave
Henrik Andersen
-
27/01/2023
-

H2OFagerholt er et brand, som måske lyder bekendt, men alligevel ikke helt, som du huskede det? Det skyldes, at det er et collab mellem H2O Sportswear og Julie Fagerholt. Brandet kombinerer trænings- og hverdagstøj, og det er derfor den oplagte barselsgave til den nyudklækkede mor, der gerne vil kombinere komfort med æstetik.

H2OFagerholt er et nyt collab

Julie og Bex Fagerholt er søstrene bag Fagerholt-brandet, som er et stilrent brand, der har sine rødder i Danmark. Det er søstrene, der står bag visionen til dette nye brand, der har til formål at skabe komfortabelt tøj til hverdagen, som kombinerer det bedste fra træningstøj og hverdagsitems. Se alle de lækre produkter fra brandet her.

H2OFagerholt har ambitioner om at blive dit nye go-to brand, når du ønsker cool og moderigtigt hverdagstøj, som også egner sig til brug i fritiden. Kollektionerne byder på alt fra lækre og behagelige sweatshirts og sweatpants til tights og jakker. Der er altså noget for enhver smag, og du går bestemt ikke på kompromis, når du vælger dette brand.

Trendy sportstøj kombineret med moderigtige styles

Partnerskabet mellem H2O og Fagerholt opstod med ønsket om, at kvinder skulle have mulighed for at klæde sig, som de ønsker – og det må gerne være behageligt. Derfor kombinerer brandet hverdagstøj og sportstøj, hvilket giver helt nye muligheder, når det kommer til komfortabelt tøj.

Visionen bag brandet er ganske simpelt at nedbryde grænsen mellem dagligsdagstøj og træningstøj. Det skal ikke være nogen skam at rende rundt i et par tights. Kollektionerne byder dog også på leggings, støvler og mange andre lækre og komfortable items, der passer perfekt som barselsgave til mor.

En tendens, der er kommet for at blive

Det cool, sportslige og komfortable look har aldrig været mere på mode, end det er tilfældet lige nu – og alt tyder på, at det er en tendens, som er kommer for at blive. Flere og flere sætter krav til, at tøjet ikke bare skal se pænt ud, men at det også skal være behageligt at have på.

Samtidig er det muligt at kombinere de forskellige kollektioner på kryds og tværs, så du får et look, der både egner sig til aktive fritidsinteresser, en hyggelig aften på sofaen eller en bytur med veninderne. Det er udelukkende fantasien, som sætter grænserne, og det handler om at have det sjovt, samtidig med at man har det behageligt.

Copyright 2024 - Pilanto Aps